Παρασκευή, Μαΐου 02, 2014

Εφαρμογή για εκπτωτικά κουπόνια σουπερμάρκετ

Mία νεοϊδρυθείσα εταιρεία με έδρα την Αθήνα, τo Pockee, ανακοίνωσε αρχική επένδυση ύψους 100 χιλιάδων ευρώ...
από το Jeremie Openfund II για να φέρει τα κουπόνια σουπερ μάρκετ στο κινητό τηλέφωνο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ομώνυμη εφαρμογή φέρνει στο κινητό του καταναλωτή εκπτωτικά κουπόνια για προϊόντα σούπερ μάρκετ με στόχο την εξοικονόμηση μετρητών από τις καθημερινές αγορές.

Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για κινητά iOS και Android τις επόμενες εβδομάδες, ενώ οι προεγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το Pockee συνεργάζεται ήδη με σημαντικό αριθμό εταιρειών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης και μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, ώστε να προσφέρει άμεσα ένα ολοκληρωμένο εύρος κουπονιών με πανελλαδική κάλυψη.

«Δημιουργήσαμε το Pockee για να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία κινητών συσκευών με σκοπό να καταστήσουμε την διαδικασία των κουπονιών εύκολη για όλους. Με το Pockee οι καταναλωτές απολαμβάνουν προσφορές στα αγαπημένα τους προϊόντα, ενώ τα brands και τα σούπερ μάρκετ διαθέτουν πλέον ένα περισσότερο δυναμικό και αποτελεσματικό μέσο προώθησης» δήλωσε ο ιδρυτής, Ζήσης Τσαϊρέλης.

Επίσης, ο Γεώργιος Τζιραλής, εταίρος του Openfund, δήλωσε: «Η διανομή και εξαργύρωση κουπονιών ταχέως κινούμενων προϊόντων ευρείας κατανάλωσης πραγματοποιείται διεθνώς ακόμη και σήμερα με συμβατικά μέσα. Το Pockee έρχεται να αντικαταστήσει το χαρτί με το κινητό, με σημαντικά οφέλη για κάθε εμπλεκόμενο».

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);