Παρασκευή, Μαΐου 02, 2014

Τρώει τρία κιλά τούβλα, χαλίκια και λάσπη τη μέρα

Τρώει τρία κιλά τούβλα, χαλίκια και λάσπη τη μέρα (1)
Ο 30χρονος Pakkirappa Hunagundi από την Karnataka της Ινδίας καταναλώνει τουλάχιστον τρία κιλά από τούβλα, χαλίκια και λάσπη την ημέρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στον ιστότοπο της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, ο νεαρός άντρας ανέπτυξε αυτόν τον εθισμό να τρώει μη φαγώσιμα αντικείμενα στην ηλικία των 10 ετών.
Από τότε έχει… δοκιμάσει τη «γεύση» από σχεδόν όλους τους δρόμους και τοίχους της περιοχής που ζει, ενώ όπως υποστηρίζει ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας.
Η περίεργη διατροφική αυτή διαταραχή θεωρείται ως μια μορφή του συνδρόμου Pica, ασθένεια εξαιτίας της οποίας οι πάσχοντες αναπτύσσουν ιδιαίτερη… όρεξη για ουσίες χωρίς καμία θρεπτική αξία.
Τρώει τρία κιλά τούβλα, χαλίκια και λάσπη τη μέρα (2)
«Τρώω τούβλα και πέτρες εδώ και περίπου 20 χρόνια. Μου αρέσει να τα τρώω. Έχει γίνει μέρος της ζωής μου όλο αυτό» είπε ο ίδιος και συνέχισε: «Ξεκίνησε όταν ήμουν 10 ετών. Τώρα το νιώθω σαν ανάγκη. Μπορώ να μη φάω κανονικό φαγητό, αλλά δε γίνεται να μη φάω τούβλα ή λάσπη. Δεν υποφέρω από κάποιο πρόβλημα υγείας. Τα δόντια μου είναι μια χαρά και μπορώ να δαγκώσω την πιο σκληρή πέτρα, χωρίς κανένα πρόβλημα».
Η μητέρα του προσπαθούσε επί 20 χρόνια να τον πείσει να μην τρώει…. τμήματα του σπιτιού τους και αυτών των γειτόνων τους.
Όμως ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα οικοδομικά υλικά έχουν «την τέλεια γεύση». Μάλιστα, τη χαρακτηρίζει ως καλύτερη από «θεϊκό νέκταρ» και λέει ότι πηγαίνουν πολύ με ένα ποτήρι… νερό.
«Τον γνωρίζω από μικρο παιδί. Από τότε τρώει λάσπες κια πέτρες. Μας φαίνεται πολύ παράξενο» είπε ένας γείτονάς του.
«Όταν τον βλέπουμε νιώθουμε πολύ άσχημα για εκείνον. Έχουμε προσπαθήσει να τον μεταπείσουμε, αλλά δε μας ακούει. Τα έχουμε παρατήσει πια» πρόσθεσε ένας φίλος του.
Τρώει τρία κιλά τούβλα, χαλίκια και λάσπη τη μέρα (3)
Ο Pakkirappa που είναι εργάτης δυσκολεύεται πολύ να τα βγάλει πέρα οικονομικά και τώρα σκέφτεται να αρχίσει να περιοδεύει στην πατρίδα του για να επιδεικνύει το… ταλέντο του.
«Ο πατέρας μου πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια. Πρέπει να φροντίσω τη μητέρα μου. Δεν έχουμε μεγάλο εισόδημα. Θέλω να δείξω στους ανθρώπους τι μπορώ να κάνω και να κερδίσω μερικά χρήματα επιπλέον» κατέληξε ο ίδιος.
Πηγή: Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);