Σάββατο, Μαΐου 03, 2014

Ανοιχτά αύριο τα καταστήματα

Ανοιχτά αύριο τα καταστήματα
Ανοιχτά θα είναι αύριο προαιρετικά τα καταστήματα από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.

Τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 12 καθώς διεξάγεται ο ο «3ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας» και ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών εκτιμά ότι η επιτυχία της εκδήλωσης θα συμβάλλει στην ανάδειξη της εικόνας της πόλης και της αγοράς της.

Χθες ξεκίνησε η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Μαΐου. Με αφορμή την έναρξή της ο υφυπουργός Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας Αθανάσιος Σκορδάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιτυχημένη εφαρμογή της κυριακάτικης λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, είμαι βέβαιος ότι θα επιβεβαιωθεί και την προσεχή Κυριακή. Πιστεύω ότι και σε αυτή την περίπτωση, οι καταστηματάρχες θα δουν την πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου ως ευκαιρία, προκειμένου να ενδυναμώσουν τις σχέσεις με τους πελάτες τους, μέσα από την προσφορά ποιοτικών προϊόντων σε προσιτές τιμές. Ο εμπορικός κόσμος, με την αντοχή που επέδειξε στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, επιβεβαιώνει το ρόλο του ως σημαντικού συντελεστή ανάπτυξης και προόδου της ελληνικής οικονομίας. Η Κυριακή 4 Μαΐου θα είναι μια ακόμα απόδειξη γι αυτό». 
http://www.zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);