Σάββατο, Δεκεμβρίου 15, 2012

Εξοικονόμηση ενέργειας με τη βοήθεια του κινητού σας

H GreenWave Reality παρουσίασε τη νέα της δημιουργία η οποία πρόκειται για ένα ασύρματο σύστημα φωτισμού LED το οποίο ελέγχεται   και  προγραμματίζεται  με ένα τηλεχειριστήριο ή  ένα smartphone.
Η νέα αυτή πρωτοποριακή μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας ονομάζεται “Connected Lighting Solution”, και  παρουσιάστηκε στην διεθνή έκθεση φωτισμού του Χονγκ Κονγκ.

Το GreenWave Reality Connected Lighting Solution δε χρειάζεται να εγκατασταθεί από ηλεκτρολόγο, αφού η συνδεσιμότητα μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του διαδικτύου.

Παράλληλα, βάσει εκτιμήσεων όποια κατοικία χρησιμοποιεί το νέο τρόπο φωταγώγησης πρόκειται να εξοικονομήσει πάνω από 100 Ευρώ στο λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος ετησίως, αντικαθιστώντας  μόνο δέκα λαμπτήρες πυρακτώσεως με τους καινούργιους της GreenWave.

Το σύστημα διαθέτει   τρία έτοιμα προγράμματα (“σπίτι”, “εκτός” και “βράδυ”, καθένας διαλέγει αυτό που τον εξυπηρετεί ή έχει τη δυνατότητα να φτιάξει το δικό του με βάσει  των αναγκών του σπιτιού του.  Όλο το σύστημα λειτουργεί με κωδικούς και έτσι διασφαλίζει περισσότερο τη χρήση του.

http://www.thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);