Κυριακή, Φεβρουαρίου 27, 2011

Το Φαγητό Σνιφάρεται

Ξέρετε τι είναι παρωχημένο? Να τρώμε. Και αν το να καταπίνουμε υγροποιημένα φαγητά είναι πολύ δύσκολο για εσάς, θα σας ενθουσιάσει να μάθετε πως το φαγητό τώρα είναι εισπνεόμενο. Κυριολεκτικά.
Η συσκευή Le Whaf επινοήθηκε από τον κάποιον στο Harvard που παίρνει ειδικά προετοιμασμένο φαγητό σε υγρή μορφή και το ατμοποιεί. Ο ατμός συγκεντρώνεται στο περίεργο μπολ που φαίνεται στην φωτογραφία, και τότε μπορείτε να τον ρουφήξετε με ένα γυάλινο καλαμάκι. Η Laura Powel από την Daily Mail πήρε μερικές ρουφηξιές από μια τάρτα λεμόνι και περιγράφει την εμπειρία της:
Αρχικά στο στόμα νοιώθει ξεστό και υγρό, μετά, καθώς οι μικρές σταγόνες στο στόμα πέφτουν, μπορείς να καταλάβεις τις ξεχωριστές γεύσεις. Η τάρτα λεμόνι είναι τονωτική και φρέσκια. Έπειτα , το στόμα γεμίζει με καραμέλα... Το καλύτερο από όλα, κάθε εισπνοή περιέχει ελάχιστες θερμίδες, έτσι μπορείς να έχεις όσο θέλεις χωρίς να αυξήσεις το βάρος σου.
Ελάχιστες θερμίδες σημαίνει ότι 10 λεπτά μυρωδιάς περιέχει 200 θερμίδες, ώστε να μπορείς να ευχαριστιέσαι παρατεταμένες ποσότητες επιδορπίου χωρίς να να σου κοστίζει σε θερμίδες αρκεί να μην σε ενδιαφέρει η υφή του. Προφανώς, μπορεί να υγροποιηθεί κάθε τύπος φαγητού ή πιοτού και να μπει στο μηχάνημα για να ατμοποιηθεί. Ο εφευρέτης θέλει να μάθει ποια θα προσελκύσουν περισσότερους να ρουφούν με τα καλαμάκια στο χέρι τους.
Οι συσκευές θα αρχίσουν να πωλούνται το φθινόπωρο για 135 δολάρια.
Πηγή: dvice

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);