Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Έχετε ίντερνετ δωρεάν όπου και να βρίσκεστε

Μια νέα πρωτοποριακή για την Ελλάδα τεχνολογία ξεκίνησε ο ΟΤΕ σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο της Fon όπου μας δίνει δωρεάν ίντερνετ όπου και να βρισκόμαστε αρκεί να είμαστε συνδρομητές του.
Αγοράζοντας τον εξοπλισμό για ίντερνετ στο σπίτι με το OTE Double Play εκπέμπει 2 διαφορετικά σήματα WiFi ενα ιδιωτικό, για χρήση από τον κάτοχο της τηλεφωνικής γραμμής και μόνο και ένα δημόσιο, προσβάσιμο από άλλους συνδρομητές ΟΤΕ Double Play
Με το ΟΤΕ My WiFi δημιουργείται ένα δίκτυο φτιαγμένο από τους ίδιους τους χρήστες, οι οποίοι παρέχουν ένα μικρό μέρος της σύνδεσής τους στο παγκόσμιο δίκτυο των WiFi FonSpots, με αντάλλαγμα την πρόσβαση σε αυτό εντελώς δωρεάν, σε περισσότερα από 12.000.000 σημεία σε όλον τον κόσμο!
Έτσι το WiFi που έχουν πρόσβαση και άλλοι συνδρομητές θα μπορούν όπου και να βρίσκονται βάζοντας το username και το password του ΟΤΕ που έχουν να συνδέονται και να χρησιμοποιούν άλλα δίκτυα δωρεάν.
Η σύνδεση για τους πελάτες OTE Double Play, είναι απλή:
Αναζητείς στη συσκευή σου (smartphone, tablet, laptop κλπ) ένα ασύρματο δίκτυο WiFi με το όνομα (SSID) "OTE WIFI FON" και επιλέγεις "Σύνδεση"Ανοίγεις τον browser που χρησιμοποιείς για το Internet και στη σελίδα που εμφανίζεται, πληκτρολογείς το username & password της OTE σύνδεσής σου…και συνδέθηκες!
Μάλιστα για την ευκολία των συνδρομητών για να μην πληκτρολογείτε συνεχώς τους κωδικούς ανέβηκε και μια εφαρμογή από τον ΟΤΕ την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν
 http://www.ifmedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);