Παρασκευή, Ιουνίου 13, 2014

Πισίνα σε σχήμα βιολιού Στραντιβάριους με 5.600 οπτικές ίνες για χορδές

 Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι που δεν ταλανίζονται από την κρίση. Δεν έχουν ανάγκη να μετρήσουν τα χρήματά τους στο τέλος του μήνα, ούτε να σκεφτούν την επόμενη ημέρα σαν τίποτα να μην έχει αλλάξει στη ζωή τους.

Υπάρχουν και εκείνοι που μπορούν να κάνουν ένα ακριβό, έως εξεζητημένο δώρο στον εαυτό τους. Οπως ο Jay Dweck, πρώην χρηματιστής της φημισμένης Goldman Sachs και εκτελεστικός διευθυντής της Morgan Stanley.
Οπως γράφει και το Bloomberg, μιλάμε για ένα σπίτι βόρεια της Νέας Υόρκης, στην Μπέλφορντ Κόρνερς που εντός του υπάρχουν άπειρες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, μπανιέρες, υδρομασάζ, αυτοματισμός στις λειτουργίες όλων των συσκευών, αλλά που το… ιδιαίτερο κομμάτι του είναι η συγκεκριμένη πισίνα που έχει το σχήμα βιολιού Στραντιβάριους.
Οπως λέει ο 58χρονος πρώην τραπεζίτης, «πάντα πίστευα και πιστεύω πως πρέπει να υλοποιείς τα όνειρά σου. Η ιδέα γι” αυτή την πισίνα ήταν ότι μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής με τη χρήση της τεχνολογίας».
Κι όντως έτσι συμβαίνει καθώς για τις ανάγκες της πισίνας, έτσι ώστε να φαίνεται εκθαμβωτική, χρησιμοποιούνται 5.600 οπτικές ίνες που ανάβουν σαν πολύχρωμες χορδές. Επιπλέον διαθέτει υποβρύχια φώτα και ειδικά ηχεία που διοχετεύουν μουσική εντός της πισίνας. Έτσι ο χρήστης της πισίνας έχει την απατηλή αίσθηση πως παίζει εκείνος το βιολί-πισίνα και παράγει τη μουσική της αρεσκείας του.
Πάντως, ως πνεύμα επιχειρηματικό ο εν λόγω τραπεζίτης δεν σκοπεύει να κρατήσει το σπίτι (και την πισίνα βεβαίως) για τον εαυτό του. Οπως λέει, εύκολα θα την πουλούσε -μπαίνοντας δηλαδή στην αγορά των ακινήτων- αρκεί ο αγοραστής να μπορεί να αντέξει οικονομικά τη συγκεκριμένη πισίνα που ούτε λίγο-ούτε πολύ, αξίζει ένα εκατ. δολάρια.
violin1 Πισίνα σε σχήμα βιολιού Στραντιβάριους με 5.600 οπτικές ίνες για χορδές
violin2 Πισίνα σε σχήμα βιολιού Στραντιβάριους με 5.600 οπτικές ίνες για χορδές
violin4 Πισίνα σε σχήμα βιολιού Στραντιβάριους με 5.600 οπτικές ίνες για χορδές
violin5 Πισίνα σε σχήμα βιολιού Στραντιβάριους με 5.600 οπτικές ίνες για χορδές
violin6 Πισίνα σε σχήμα βιολιού Στραντιβάριους με 5.600 οπτικές ίνες για χορδές
violin7 Πισίνα σε σχήμα βιολιού Στραντιβάριους με 5.600 οπτικές ίνες για χορδές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);