Πέμπτη, Αυγούστου 04, 2011

Μετέφεραν κλεμμένη μοτοσυκλέτα με λεωφορείο



Δυο λεωφορεία γεμάτα επιβάτες και με προορισμό την Αλβανία, ξεκινούν από Καλαμάτα. Κάπου, κοντά στον Πύργο, το ένα λεωφορείο παρεκκλίνει από την πορεία του και μπαίνει σε αγροτικό δρόμο.
Σε κάποιο σημείο, δυο νεαρά άτομα περιμένουν. Μαζί τους έχουν μια μοτοσυκλέτα τυλιγμένη με νάιλον. Το λεωφορείο φτάνει στο σημείο, σταματάει, και με γρήγορες κινήσεις η μοτοσικλέτα φορτώνεται στο πορτ-μπαγκαζ.

Το λεωφορείο ξεκινάει και πάλι το ταξίδι του.

Την ίδια ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, φτάνει η πληροφορία πως μια κλεμμένη μοτοσυκλέτα ταξιδεύει με λεωφορείο για Αλβανία. Αμέσως σημαίνει συναγερμός. Άνδρες της ΟΠΚΕ σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ στήνουν μπλόκο στην Ε.Ο. Πύργου – Πάτρας.

Το Αλβανικό λεωφορείο σε λίγο καταφθάνει. Οι αστυνομικοί το σταματούν για έλεγχο. Στο πορτ-μπαγκαζ, ανάμεσα σε βαλίτσες και χαρτοκιβώτια ανακαλύπτουν τη μοτοσυκλέτα. Αμέσως το λεωφορείο, μαζί με τους επιβάτες, οδηγείται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας. Αρχίζει έρευνα στις αποσκευές των επιβατών, σε περίπτωση που υπάρχουν και άλλα κλοπιμαία.

Εκτός από την κλεμμένη μηχανή, που κατασχέθηκε, δεν βρέθηκε κάτι άλλο παράνομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);