Πέμπτη, Μαΐου 24, 2012

Στο IOS 6 Η Apple Εγκαταλείπει Το Google Maps. "Θα Σας Αφήσει Άναυδους"

Από το 2009 ως το 2011 η Apple εξαγόρασε τρεις εταιρείες ψηφιακών χαρτών, την Placebase το 2009, την εταιρεία χαρτών 3D Poly9 το 2010, και την C3 Technologies το 2011 άλλη μία εταιρεία χαρτών 3D. Τρεις εταιρείες χαρτών σε τρία χρόνια. Η Apple έχει καλό λόγο. Η εταιρεία εργάζεται εντατικά να παρουσιάσει δική της αποκλειστικά εφαρμογή χαρτών για το iOS.
Πηγές μας πληροφόρησαν ότι η Apple είναι έτοιμη να εγκαταλείψει την υπηρεσία χαρτών του Google στην επόμενη κύρια έκδοση του iOS, αντικαθιστώντας την με μία ολοκαίνουργια εφαρμογή η οποία στηρίζεται σε δική της τεχνολογία. Έχουμε επιβεβαιώσει ότι η πληροφορία είναι ορθή. Οι πηγές μας περιγράφουν την νέα εφαρμογή χαρτών ως ένα από τα κυριότερα σημεία της επερχόμενης νέας έκδοσης του iOS, που με τα δικά τους λόγια "θα μας αφήσει άναυδους".
Δεν ξέρουμε ακριβώς τι σημαίνει αυτό, αλλά το πιθανότερο είναι ότι αναφέρεται στους φωτορεαλιστικούς χάρτες που απέκτησε η Apple μέσω της C3 Technologies. Όπως και να έχει, σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα στο επόμενο συνέδριο WWDC στις 11-15 Ιουνίου στο San Francisco.
Πηγή: AllthingsD

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);