Η μαθήτρια της Γ΄ Δημοτικού κουβάλησε το δηλητηριώδες φίδι από το σπίτι στο σχολείο χωρίς να το γνωρίζει και ευτυχώς δεν την δάγκωσε….
Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη σε μαθήτρια της Γ΄ Δημοτικού στο σχολείο της Άνω Βαλαώρας στην Ευρυτανία. Πιο συγκεκριμένα η 8χρονη μαθήτρια, όταν το πρωί πήγε σχολείο και άνοιξε την τσάντα της για να βγάλει τα βιβλία της και το τετράδιό της, κατάλαβε ότι κάτι κουνιόταν κάτω από την κασετίνα της. Το σοκ για τα παιδιά, αλλά και τον δάσκαλο ήταν μεγάλο, όταν διαπίστωσαν ότι κάτω από την κασετίνα με τις ξυλομπογιές και τους μαρκαδόρους της μικρής μαθήτριας, ήταν κουλουριασμένο το δηλητηριώδες φίδι, που ευτυχώς δεν δάγκωσε την μαθήτρια.
Όπως αναφέρει το eyrytanika, εικάζεται ότι η οχιά «τρύπωσε» μέσα στο σπίτι το προηγούμενο βράδυ και φώλιασε μέσα στη σχολική τσάντα που ήταν ακουμπισμένη κάτω από το κρεβάτι της μαθήτριας.
Μετά τις πρώτες σκηνές πανικού που επικράτησαν στην τάξη της Γ΄Δημοτικού, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το φίδι απομακρύνθηκε και όλα τελείωσαν χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις.
 http://www.prionokordela.gr