Πέμπτη, Οκτωβρίου 13, 2011

Καινούργια σπίτια σε τιμές που ξεκινούν από 28 ευρώ!

Καινούργια σπίτια σε τιμές που ξεκινούν από 28 ευρώ!
Ολοκαίνουργιο σπίτι, δικό σας με 70 ευρώ. Για όσους δεν διαθέτουν παχυλό τραπεζικό λογαριασμό και μπορούν να αρκεστούν σε καμαρούλα μια σταλιά 2x3, μια αμερικανική εταιρεία μπορεί να τους βοηθήσει να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους για ένα δικό τους σπίτι.
Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν εκείνοι είναι να το κατασκευάσουν μόνοι τους. Η «Tumbleweed Tiny House Company» προσφέρει χαριτωμένα σπιτάκια με τιμές που ξεκινούν από 28 ευρώ.
Οσοι δεν τα καταφέρνουν με τις χειρονακτικές εργασίες ωστόσο μπορούν να πάρουν ένα έτοιμο βάζοντας λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και δίνοντας από 70 έως 100 ευρώ. Οι διαστάσεις τους ξεκινούν από 6 τετραγωνικά μέτρα, είναι δε πλήρως εξοπλισμένα με λειτουργικές κουζίνες, μπάνια και υπνοδωμάτια, ενώ μερικά μοντέλα διατίθενται ακόμη και με ρόδες.
Πέραν του ότι είναι φιλικά προς το περιβάλλον, τα εν λόγω σπίτια είναι προσιτά για άτομα με εξαιρετικά χαμηλό εισόδημα. «Ο κόσμος έχει αρχίσει να πιάνει το νόημα, νομίζω. Εχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι η υπερβολή δεν είναι απαραίτητα πολυτέλεια. Μπορεί να είναι βάρος, χρέος» εξηγεί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Τζέι Σάφερ, ο οποίος ζει σε ένα από τα σπίτια που εμπορεύεται, στην Καλιφόρνια.
Είναι μάλιστα της γνώμης ότι όσο λιγότερα υπάρχοντα έχει κανείς τόσο μεγαλύτερη ευχαρίστηση αισθάνεται. «Οι άνθρωποι ξοδεύουν τριάντα ή περισσότερα χρόνια από τη ζωή τους αποπληρώνοντας όλον αυτόν τον χώρο και τα πράγματα που έχουν αγοράσει, αλλά δεν τους χρειάζονται» εξηγεί καταλήγοντας ότι στόχος του δεν είναι να σώσει τον κόσμο, παρά μόνο να του εξοικονομήσει χρήματα.
Πηγή: typos.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);