Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

ΣΟΚ: Ομοφυλόφιλοι γονείς υποβάλλουν σε θεραπεία αλλαγής φύλου τον 11χρονο γιο τους!

ΣΟΚ: Ομοφυλόφιλοι γονείς υποβάλλουν σε θεραπεία αλλαγής φύλου τον 11χρονο γιο τους!
Μετά τα καλλιστεία για μικρά παιδιά και ύστερα από τις πλαστικές εγχειρήσεις που υποβάλλονταν, άλλη μία τρέλα καταγράφηκε στις ΗΠΑ
και συγκεκριμέα στην Καλιφόρνια. Οικογένεια ομόφυλων γυναικών προχωρά σε θεραπεία ορμονών για να αλλάξει φύλλο ο μικρός τους γιος και να γίνει κορίτσι.
Η ασυνήθιστη ιστορία έρχεται από την Καλιφόρνια της Αμερικής και αφορά στον μικρό Thomas, ο οποίος σύμφωνα με τους γονείς του ήθελε από τη στιγμή που γεννήθηκε να είναι κορίτσι. Οι φωτογραφίες που θα δείτε είναι από το facebook και πρόκειται για το ίδιο άτομο.


Ο Thomas που πλέον αποκαλείται Tammy ξεκίνησε την θεραπεία αλλαγής φύλλου από την ηλικία των 8 ετών. Σήμερα, στα 11 του χρόνια δεν έχει αναπτυχθεί όπως θα έπρεπε, ενώ η φωνή και τα άλλα ανδρικά του χαρακτηριστικά έχουν για την ακρίβεια πάρει παράταση.
Η βραχνή φωνή, συνέπεια της ανάπτυξης και της εφηβείας, αλλά και οι σεξουαλικές αναζητήσεις έχουν αναβληθεί, με την βοήθεια της ιατρικής θεραπείας στην οποία υποβάλλεται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!!!! Να γίνει ΑΜΕΣΑ καταγγελία στους γονείς! Είναι παράνομη η αλλάγή φύλου σε ανήλικο!!! Ελπίζω να γίνει κάτι για να σωθεί το παιδάκι από αυτές τις απαράδεκτες, εγκληματικές γυναίκες που είναι κηδεμόνες του!

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);