Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

Βαριόταν κι αποφάσισε να γίνει... "θυσία" σε τίγρεις

Βαριόταν κι αποφάσισε να γίνει... `θυσία` σε τίγρεις
Η τρέλα δεν πάει στα βουνά. Στην περίπτωσή μας έφτασε μέχρι την Κίνα, όπου άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα πήδηξε μέσα σε κλουβί με λευκές τίγρεις και μπροστά στα έντρομα μάτια των επισκεπτών του ζωολογικού κήπου πρόσφερε εαυτόν ως τροφή!
Ο 27χρονος Yang Jinhai, με αναρτήσεις στο internet τις προηγούμενες μέρες ενημέρωνε για το όσο αισιόδοξος ήταν για το νέο ξεκίνημα που θα έκανε στη ζωή του καθώς είχε βρει δουλειά ως security σε επιχείρηση στην επαρχία Σετσουάν, γράφει η Daily Mail.
Αλλά γρήγορα βρήκε τη νέα του δουλειά βαρετή και μονότονη. Βρήκε άλλη, σε ένα εργοστάσιο εκτύπωσης. Αλλά κι εκεί βαρέθηκε και παραιτήθηκε, απογοητευμένος από τη ζωή.


Αποφάσισε λοιπόν για να "σπάσει" τη... βαρεμάρα του, να πάει μια βόλτα στον ζωολογικό κήπο της περιοχής. Χειρότερα έγινε: έγραψε πόσο καταθλιπτικό ήταν να βλέπει "ευγενής και καταπληκτικές τίγρεις" να ζουν σε κλουβιά, ανήμπορες να ακολουθήσουν το ένστικτό τους, να κυνηγούν και να σκοτώνουν.

Και μετά, ανακοίνωσε ότι θα θυσιαστεί για να προσφέρει στις τίγρης της Βεγγάλης υποστήριξη! Και αποφάσισε το... απονενοημένο να το κάνει μπροστά στους επισκέπτες του ζωολογικού κήπου!

Σκαρφάλωσε και πήδηξε μέσα στο κλουβί. Τα ζώα ήταν πιο νευρικά από εκείνον. Δεν έχουν συνηθίσει άλλωστε τον κάθε τρελό να μπαίνει στο κλουβί τους. Και αντί να του επιτεθούν, κοιτούσαν. Τότε ο 27χρονος άρχισε να τις προκαλεί, να κάνει κινήσεις. Μέχρι που η αρσενική τίγρης του επιτέθηκε.

Στο μεταξύ, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου είχαν ειδοποιηθεί, πυροβόλησαν με ηρεμιστικό την τίγρη και έβγαλαν τον 27χρονο από το κλουβί. 
 http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);