Παρασκευή, Μαΐου 24, 2013

Ηλεκτρικό Μονόκυκλο Με Αυτόματη Ισορροπία

Καθώς η ημέρα του πατέρα πλησιάζει, (κάποια στιγμή τον Ιούνιο είναι , αλλά ας ετοιμαστούμε από νωρίς), είναι δύσκολο και κουραστικό να σκεφτείς κάθε φορά το τέλειο δώρο, καθώς ο μπαμπάς συνήθως έχει αρκετές γραβάτες, ζώνες, παπούτσια και δερμάτινα προτοφόλια. Υπάρχει κάτι ασυνήθιστο που θα τον έκανε να χαμογελάσει? Ένα πολυτελές ρολόι είναι καλή ιδέα αλλά δεν είναι ξεχωριστό.
Ορίστε το ηλεκτρικό μονόκυκλο με αυτόματη ισορροπία των 2.700 δολαρίων, μεγέθους βαλίτσας που ισορροπεί τέλεια κάθε φορά με την  βοήθεια γυροσκοπικών αισθητήρων.
Αυτό το ηλεκτρικό μονόκυκλο είναι κατάλληλο για μετακίνησεις στην πόλη καθώς και σε περιοχές με κατοικίες όπου απλά κάθεστε στο κάθισμα και στηρίζεστε στα αναδιπλοήμενα στηρίγματα των ποδιών. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες γυροσκόπια μπορούνα να ανιχνεύσουν τις μικρές κινήσεις των ποδιών , ενώ συνεντιμούν και το βάρος από τυχόν σακίδια στην πλάτη σας ή άλλες τσάντες για τον υπολολογισμό του κέντρου βάροτυς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κρατήσετε το τιμόνι και να σκύψετε προς τα εμπρός, που έχει σαν αποτέλεσμα την ομαλή επιτάχυνση της κίνησης χωρίς κραδασμούς, αν πάλι θελήσετε να επιβραδύνετε ή να σταματήσετε απλά γύρετε προς τα πίσω.
Ο χειρισμός είναι εύκολος ,εμε τον έλεγχο να συνίσταται στην μετακίνηση του κέντρο βάρους, όπότε γι ανα στρίψετε απλά γέρνετε ελαφρά στην πλευρά που θέλετε. Το μονόκυκλο θα  οδηγείται από ηλεκτρικό κινητήρα 500 watt και μπορεί να μεταφέρει έναν επιβάτη 72,5 κιλών με ταχύτητα 20,9 χλμ/ώρα επί δύο ώρες, και θα χρειάαζεται 3-4 ώρες για να φορτίσει τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Μοιάζει σαν όνειρο να το χρησιμοποιείς και αναρωτιέται κανείς ποιές είναι οι προυποθέσεις για να την χρήση του στους δρόμους.
Οι κάτοικοι των πόλεων θα έβλεπαν μια τέτοια συσκευή σαν θεόσταλτο δώρο ειδικά αν οι μετακινήσεις τους γίνονται γύρω από μερικά τετράγωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);