Πέμπτη, Ιουνίου 14, 2012

Προσομοιωτής Οδήγησης Οχήματος Αναπαράγει Την Κίνηση Σε Αληθινό Όχημα

Η εταιρία Saginomiya αναπτύσσει ένα σύστημα δοοκιμής οχημάτων που συνδυάζει ένα πραγματικό όχημα και την προσομοίωση με υπολογιστή.
Ο προσομοιωτής υπολογίζει την κίνηση του οχήματος βασισμένος στο πως οδηγείται το αυτοκίνητο, και αναπαράγει την συμπεριφορά του οχήματος σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο κίνησης έξι αξόνων. Με την συσχέτιση των δοκιμών των πραγματικών εξαρτημάτων με την δοκιμαστική οδήγηση του οχήματος, τα εξαρτήματα μπορεί να σχεδιαστούν πιο ολοκληρωμένα πριν το όχημα ολοκληρωθεί. Αυτό βοηθά στην μέιωση του χρόνου και το κόστος ανάπτυξης.
Αυτό που κάνει το σύστημα διαφορετικό από ένα παιχνίδι, είναι πως χρησιμοποιεί τα μοντέλα του οχήματος σαν αναπτυξιακά εργαλεία. Έτσι το μοντέλο λειτουργεί μέσα στα όρια των φυσικών νόμων της κίνησης. Όλη η συμπεριφορά αναπαράγεται χρησιμοποιώντας τις σχέσεις μεταξύ του συνθηκών του δρόμου και των κινήσεων του οδηγού. Επί πλέον με την τεχνολογία αυτή, οι δυναμικές κινήσεις αναπαράγονται σε πραγματικό χρόνο, σε ένα αληθινό όχημα χωρίς καθυστέρηση, μέσω ενός συστήματος με καλή ανταπόκριση.

http://www.dailytech.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);