Παρασκευή, Νοεμβρίου 28, 2014

Βίντεοπροβολέας μετατρέπει κάθε επίπεδη επιφάνεια σε διαδραστική

Η Epson πιστή στο αναπτυξιακό της όραμα με έμφαση στην καινοτομία ήταν παρούσα στο 16ο συνέδριο... InfoCom World 2014 και το 7ο InfoCom Media, που συνθέτουν τη μεγαλύτερη εκδήλωση ψηφιακών τεχνολογιών στη ΝΑ Ευρώπη και διεξήχθη στην Αθήνα. Φέτος το συνέδριο InfoCom έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογικές, στρατηγικές και επιχειρηματικές συνέργειες.

Το πλήθος κόσμου που παρευρέθηκε στο συνέδριο είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει workshops που κάλυπταν ένα εύρος θεμάτων όπως: social media, SEO, security, ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς και σεμινάρια προσωπικής βελτίωσης και επιχειρηματικότητας.

Επίσης, στο πλαίσιο του συνεδρίου παρουσιάστηκαν παράλληλες ενότητες που κάλυπταν θέματα τεχνολογικού και επιχειρηματικού περιεχομένου, με πολλούς και ενδιαφέροντες ομιλητές.

Μία από τις ενότητες ήταν και η “Change Makers: Innovation is the key”, την οποία χορήγησε η Epson, θέλοντας να ενθαρρύνει τα φιλόδοξα όνειρα των αυριανών επιχειρηματιών. Σε αυτή την ενότητα άνθρωποι από τον χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικούς από διάφορους τομείς, οι οποίοι θέλησαν να τους μεταδώσουν την εμπειρία τους και να τους εμπνεύσουν, έτσι ώστε να αναζητήσουν αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα χρηματοδότησης και δικτύωσης, για να κάνουν τα τεχνολογικά τους όνειρα πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);