
Τα φύλλα συλλέγονται από τα χωράφια, χωρίζονται σε καλάθια και επεξεργάζονται, συσκευάζονται στο εργοστάσιο που υπάρχει στην πώλη και διανέμονται στο εξωτερικό. Ο Swaraj Kumar «Rajah» Banerjee, πρόεδρος της Makaibari Tea Estate, δοκιμάζει όλες τις γεύσεις του τσαγιού στο γραφείο του στο Kurseong και το κατηγοριοποιεί ανάλογα με το γευστικό αποτέλεσμα. «Θεωρείται από τα καλύτερα τσάγια στον κόσμο και αποτελεί χρυσάφι για εμάς εδώ στην πόλη. Πωλείται στο εξωτερικό και η διαδικασία της κατασλευής του μέχρι να φτάσει στο φλιτζάνι αλλά και η σπανιότητά του εκτοξεύουν την τιμή του στα ύψη», λέει εκείνος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου