Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2012

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ – ΦΩΤΟ ΣΟΚ: ΔΕΙΤΕ το σκυλάκι που έχασε το πρόσωπό του για να σώσει 2 κοριτσάκια

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ – ΦΩΤΟ ΣΟΚ: ΔΕΙΤΕ το σκυλάκι που έχασε το πρόσωπό του για να σώσει 2 κοριτσάκια
Αυτό είναι το ημίαιμο θηλυκό σκυλάκι το οποίο έγινε εθνικός ήρωας των Φιλιππίνων. Πριν από λίγο καιρό όρμησε με αυτοθυσία επάνω σε μια μοτοσικλέτα που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο δρόμο προκειμένου να σώσει δυο μικρά κορίτσια που διέσχιζαν το δρόμο στην πόλη Ζαμποάνγκα.
Ο σκύλος γλίτωσε την κόρη και την ανιψιά του ιδιοκτήτη του αλλά θυσίασε το ρύγχος και την άνω γνάθο του, που μπλέχτηκε στις ακτίνες της μοτοσικλέτας και αποσπάστηκε από το υπόλοιπο πρόσωπο.
Η τρομακτική πληγή έμεινε για να θυμίζει την αυτοθυσία της Καμπάνγκ, αυτό είναι το όνομα της σκυλίτσας, που παραμένει τρυφερή και πιστή, κυριολεκτικά με το μισό του πρόσωπο.
«Είναι απορίας άξιον ότι η Κάμπανγκ επέζησε», υποστηρίζουν οι κτηνίατροι, «αλλά ο φρικιαστικός τραυματισμός της θέτει σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή της από την ανάπτυξη κάποιας μόλυνσης».
Οι χειρουργοί σχεδιάζουν να εκτελέσουν μια λεπτή επανορθωτική χειρουργική μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, προκειμένου να αποκαταστήσουν την εμφάνιση της Καμπάνγκ αλλά και να της προσφέρουν μια αξιοπρεπή ζωή στο μέλλον.
Ο τοπικός κτηνίατρος είπε ότι η Καμπάνγκ αμέσως μετά το ατύχημα κατάφερε να απεγκλωβιστεί από τις ακτίνες της μοτοσικλέτας, φεύγοντας μακριά στα χωράφια, πιθανώς για να πεθάνει μόνη της.
Πρόσφατα, μάλιστα, απέκτησε έξι κουτάβια, αναμένοντας τη σωτήρια επέμβαση που θα της διευκολύνει τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);