Σάββατο, Μαΐου 07, 2011

Μάχη οπαδών με καλάσνικοφ!

Με όπλα -και συγκεκριμένα καλάσνικοφ- πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Κόρινθο και υπήρχαν τραυματισμοί.

Τα περιστατικά της βίας δεν έχουν τελειωμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην Κόρινθο παρέες Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών, τσακώθηκαν λίγο μετά την επικράτηση στον ημιτελικό της Euroleague της ομάδας μπάσκετ του «τριφυλλιού».

Στη διάρκεια του καβγά, οι θερμόαιμοι, μεταξύ των οποίων κι ένας γιος αστυνομικού, έδωσαν ραντεβού για μετά τα μεσάνυχτα στην ερημική περιοχή Μπαθαρίστρα, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους!!!

Ωστόσο ένας από αυτούς στην παρέα των 3 ατόμων, εμφανίστηκε με καλάσνικοφ και πυροβόλησε κατά των εχθρών του που ήταν 7 άτομα, με 12 σφαίρες. Από τους πυροβολισμούς δύο άτομα ηλικίας 27 και 28 χρόνων τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν από τους φίλους τους στο νοσοκομείο της πόλης με τραύματα στον αριστερό μηρό και στο δεξί πόδι αντίστοιχα.

Ωστόσο ακόμα και οι πληγωμένοι δεν παραδέχθηκαν στην αστυνομία την αλήθεια και είπαν ότι τους πυροβόλησαν τσιγγάνοι, αλλά οι αστυνομικοί βρήκαν στον τόπο της... μονομαχίας 12 κάλυκες καλάσνικοφ των 7.62 mm, ενώ αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη και τους τουλάχιστον άλλους τέσσερις συνεργούς του, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί.

1 σχόλιο:

EDdie_pap είπε...

oti na nai...exoun xasei tin mpala kapoioi...
rikste mia matia kai dw re paides http://road2sports.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);