Τετάρτη, Ιανουαρίου 21, 2015

ΔΕΙΤΕ τι θα γίνει αν πετάξουμε το νέο iPhone 6 από την στρατόσφαιραΤο απόλυτο τεστ στο νέο iPhone 6 έκανε η εταιρεία κατασκευής προστατευτικών θηκών κινητών τηλεφώνων για στρατιωτικούς Urban Armor Gear...
το πέταξαν από τη στρατόσφαιρα και αυτό προσγειώθηκε στη γη χωρίς ούτε μια γρατζουνιά!Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας έστειλαν το iPhone 6 στην στρατόσφαιρα, σε ύψος 100.000 πόδια, όπου άντεξε σε θερμοκρασία που έφτανε τους -56 βαθμούς Κελσίου και σε ανέμους ταχύτητας 112 χιλιομέτρων.


Στο απίστευτο βίντεο που ανήρτησε η εταιρεία στον επίσημο λογαριασμό της στο YouTube, φαίνεται το ταξίδι του τηλεφώνου, το οποίο ήταν δεμένο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μπαλόνι, καθώς επιστρέφει στη γη.


Μολονότι το τηλέφωνο έσβησε κατά τη διάρκεια της «πτήσης» του, εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας που συνάντησε, και ενώ δεν είχε προστατευτικό οθόνης, ήταν ανέπαφο και σε πλήρη λειτουργία αμέσως μετά το τεστ.

Το όλο εγχείρημα καταγράφηκε από δύο κάμερες που είχαν τοποθετηθεί στο κινητό, ενώ η προσγείωσή του πραγματοποιήθηκε με ειδικό αλεξίπτωτο.
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);