Η οικογένεια Σόουζα από το Ρίο ντε
Τζανέϊρο πέρασε δύσκολες ώρες, μετά από την κατανάλωση ενός
γουρουνόψαρου. Το ψάρι τους το είχε κάνει δώρο φιλικό τους πρόσωπο,
αφού το είχε ψαρέψει ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ότι το
συγκεκριμένο ψάρι είναι δηλητηριώδες.
Η οικογένεια μαγείρεψε το ψάρι και κατά τη διάρκεια του δείπνου, όταν τα μέλη δοκίμαζαν τη πρώτη τους μπουκιά από το νόστιμο έδεσμα, άρχισαν να αισθάνονται το σώμα τους να παραλύει, γεγονός που οφείλεται σε μια θανατηφόρα τοξική ουσία που περιέχει το ψάρι, 1.200 φορές πιο θανατηφόρα από το κυάνιο.
Η οικογένεια μαγείρεψε το ψάρι και κατά τη διάρκεια του δείπνου, όταν τα μέλη δοκίμαζαν τη πρώτη τους μπουκιά από το νόστιμο έδεσμα, άρχισαν να αισθάνονται το σώμα τους να παραλύει, γεγονός που οφείλεται σε μια θανατηφόρα τοξική ουσία που περιέχει το ψάρι, 1.200 φορές πιο θανατηφόρα από το κυάνιο.
Τα μέλη της οικογένειας, ανάμεσά τους και παιδιά ηλικίας τριών μέχρι
πέντε ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.
Το δηλητήριο του ψαριού προκαλεί ασφυξία και οδηγεί στο θάνατο, αφού δεν υπάρχει αντίδοτο για αυτό. Πάντως το συγκεκριμένο ψάρι θεωρείται εκλεκτή λιχουδιά στη Ιαπωνία παρά τον υψηλό αριθμό των θανάτων που αναφέρει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας της χώρας.
Πηγή: Indipendent
Το δηλητήριο του ψαριού προκαλεί ασφυξία και οδηγεί στο θάνατο, αφού δεν υπάρχει αντίδοτο για αυτό. Πάντως το συγκεκριμένο ψάρι θεωρείται εκλεκτή λιχουδιά στη Ιαπωνία παρά τον υψηλό αριθμό των θανάτων που αναφέρει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας της χώρας.
Πηγή: Indipendent
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου