Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2013

Εφαρμογή παρέχει σύνδεση στο κινητό χωρίς 3G και Wi-Fi

 
Η σύνδεση των smartphones με το διαδίκτυο «περνάει» είτε μέσα από τη σύνδεση του δικτύου (3G και 4G), είτε μέσω Wi-Fi.
Σε περίπτωση όμως, που καμία από τις δύο αυτές συνδέσεις δεν είναι διαθέσιμη, τότε απλά η χρήση του ίντερνετ αποκλείεται. Το πρόβλημα αυτό έρχεται να επιλύσει μια εφαρμογή για συσκευές Android.
Η εφαρμογή ονομάζεται Be-Bound και ουσιαστικά παρέχει σύνδεση στον Ιστό, μέσω δικτύου 2G, βέβαια σε ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες. «Ξεκινήσαμε με μια απλή παρατήρηση. Ο καθένας έχει αντιμετωπίσει προβλήματα σύνδεσης, ακόμη και σε κλειστούς χώρους, όπως το τρένο, το μετρό, στο εσωτερικό κτιρίου ή σε άλλες περιοχές με χαμηλή συνδεσιμότητα», εξήγησε ο Albert Szulman, διευθύνων σύμβουλος της Be-Bound.
Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη από το Google Play, ενώ οι χρήστες θα κληθούν να πληρώσουν για τη χρήση της με ειδικά προπληρωμένα «credits» που ονομάζονται Be-Miles. Σύμφωνα με την εταιρεία, η εφαρμογή είναι πολύ φτηνότερη από τα κόστη περιαγωγής και έτσι είναι ιδανική για ταξίδια στο εξωτερικό. Ενσωματώνει λειτουργίες email, καιρικού δελτίου, ειδήσεων και χρήση του Twitter.
Μάλιστα, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι ακόμη και όταν δεν υπάρχει πρόβλημα σύνδεσης το Be-Bound μπορεί να χρησιμοποιηθεί, παρέχοντας ταχύτερη σύνδεση στον Ιστό και μειώνοντας τη χρήση των δεδομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);