Τρίτη, Δεκεμβρίου 21, 2010

Προσπάθησαν να στραγγαλίσουν κυνηγόσκυλο με σύρμα!


Στον Έβρο
Την  τελευταία στιγμή σώθηκε ένα κυνηγόσκυλο που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια ανθρωπόμορφου τέρατος στην Τραϊανουπόλη του Έβρου… Ο ασυνείδητος που θέλει να αποκαλείται «άνθρωπος» είχε δέσει ένα σύρμα σφιχτά γύρω από το λαιμό του άτυχου ζώου, με αποτέλεσμα να στραγγαλίζεται αργά και βασανιστικά χωρίς να μπορεί να φάει ή να πιεί νερό!    
Ο άτυχος σκύλος εντοπίστηκε τυχαία από ένα μέλος του φιλοζωικού Σωματείου «Κιβωτός» της Αλεξανδρούπολης, ενώ περιφερόταν σε τραγική κατάσταση στο χωριό Άνθεια του δήμου Τραϊανουπόλης. Το τυλιγμένο στο λαιμό του σύρμα είχε δημιουργήσει μια μεγάλη ανοιχτή πληγή και ένα επικίνδυνο απόστημα. Αμέσως μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, ο οποίος αφαίρεσε το σύρμα και καθάρισε την πληγή.
    
Το δυστυχισμένο  τετράποδο ανήκε σε κυνηγό  ο οποίος αρρώστησε βαριά πριν από έξη μήνες και, πριν φύγει από την ζωή, χάρισε τα δυο κυνηγόσκυλα του σε ένα γνωστό του επίσης κυνηγό γιατί δεν μπορούσε πλέον να τα φροντίζει… Κανείς δεν ξέρει, όμως, πώς και από τίνος τα χέρια βρέθηκε σε αυτή την άθλια κατάσταση. Τώρα, το σκυλί ακολουθεί αγωγή με ισχυρά αντιβιοτικά για να γλιτώσει τη σηψαιμία και τη μόλυνση και, αν επιζήσει, θα μεταφερθεί στην συνέχεια σε καταφύγιο ζώων.
http://img.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);