Παρασκευή, Απριλίου 24, 2015

Εφαρμογή ενημερώνει real-time που βρίσκονται ελεγκτές στο Μετρό

Το τεχνολογικό ευφάνταστο βάλθηκαν να αποδείξουν και επί ελληνικού εδάφους, προγραμματιστές οι οποίοι δημιούργησαν εφαρμογή για να ενημερώνουν τους επιβάτες του Μετρό σε πραγματικό χρόνο για τους ελέγχους που γίνονται στις στάσεις του. Μάλιστα η φαντασία τους δεν εξαντλήθηκε εκεί αφού ακόμα και το όνομα της εφαρμογής  χαρακτηρίζεται εκτός από πρωτότυπο και εύστοχο... 

Το syrma.gr, αν και σε έκδοση ΒΕΤΑ ακόμα, περιλαμβάνει χάρτη στον οποίο αναβοσβήνει κόκκινο φωτάκι στις στάσεις που πραγματοποιείται έλεγχος,ενώ πατώντας πάνω στην κάθε στάση μπορείς να δεις τι έχει συμβεί όλη την υπόλοιπη ημέρα ή να «δώσεις» κι εσύ με τη σειρά σου την εμπειρία ελέγχου που είσαι για να προειδοποιήσεις τους υπόλοιπους. 


Στην ενημέρωση που διαβάσεις ή που δίνεις έχεις την δυνατότητα να συμπεριλάβεις και περιγραφή των ...υπόπτων ελεγκτών ώστε να είναι πιο εύκολη η αποφυγή τους για τους επιβαίνοντες.
Ένα παράδειγμα αυτής το παρακάτω... 
Βέβαια η αποτελεσματικότητα του syrma.gr εξαρτάται από τον αριθμό και την προθυμία των χρηστών , οι οποίοι όταν διαπιστώσουν κάποιον έλεγχο θα πρέπει να τον αναφέρουν στην ιστοσελίδα.
http://www.newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);