Κυριακή, Φεβρουαρίου 01, 2015

Θεσσαλονίκη: Μεγάλοι πράσινοι παπαγάλοι έχουν κάνει... στέκι τους ένα πάρκο

Θεσσαλονίκη: Μεγάλοι πράσινοι παπαγάλοι έχουν κάνει... στέκι τους ένα πάρκο«Στέκι» μιας ομάδας μεγάλων πράσινων παπαγάλων έχει γίνει, τις τελευταίες ημέρες, ένα πάρκο στην Τριανδρία της Θεσσαλονίκης.

Τα παραδείσια αυτά πουλιά στέκονται στα κλαδιά των δέντρων, τρώνε τους καρπούς, ενώ πετούν πάνω από τα κεφάλια μικρών και μεγάλων, έχοντας γίνει η ατραξιόν όλης της περιοχής.

Οι εξωτικοί παπαγάλοι, με το ζωηρό πράσινο χρώμα, που έχουν κάνει «κατάληψη» στο Πάρκο Μέσα Γειτονιάς, εντυπωσιάζουν τους περαστικούς με τη μακριά τους ουρά και το κόκκινο ράμφος τους, καθώς και με τους δυνατούς ήχους που βγάζουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τους κατοίκους, είναι η δεύτερη χρονιά που εμφανίζονται στη συγκεκριμένη γειτονιά.

«Καταφέραμε να μετρήσουμε γύρω στους δέκα με δώδεκα πράσινους παπαγάλους. Είναι κάθε μέρα στο ίδιο πάρκο. Πετάνε όλοι μαζί και τρώνε τους καρπούς από τα δέντρα, ενώ είναι η δεύτερη χρονιά που κάνουν την εμφάνισή τους στον χώρο. Τα παιδιά έχουν ξετρελαθεί και σίγουρα όποιος έρθει στην περιοχή και καθίσει λίγη ώρα στο πάρκο θα τους δει να πετάνε πάνω από το κεφάλι του» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος δημοτικής ενότητας Τριανδρίας Παναγιώτα Μπαχτσεβάνα.

 http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);