Τετάρτη, Μαρτίου 06, 2013

H Ρολόι Της Apple Θα Τρέχει IOS Και Θα Εμφανιστεί Μέσα Στη Χρονιά, Σύμφωνα Με Πηγές


Περισσότερες λεπτομέρειες έχουν εμφανιστεί σχετικά με το επερχόμενο ρολόι της Apple, το οποίο υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, σύμφωνα με το Bloomberg και επιβεβαιωμένες πηγές του theVerge. Το Bloomberg λέει το το πρότζεκτ του ρολογιού είναι εδώ και καιρό από τα αγαπημένα του επικεφαλής σχεδιασμού της Apple Jony Ive, o οποίος φέρεται ότι έχει παραγγείλει “κουτιά” ολόκληρα από αθλητικά ρολόγια της Nike για να τα μελετήσει η ομάδα του πριν από μερικά χρόνια.
Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει τις μέχρι τώρα φήμες για το πρότζεκτ του ρολογιού, το οποίο καθοδηγείται από τον ίδιο τον Ive και με άλλους 100 μηχανικούς. Αξιοσημείωτο είναι ότι η Apple έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει το iOS στο ρολόι αντί να αναπτύξει περαιτέρω το λειτουργικό σύστημα που βρίσκεται στο iPod nano - αν και το προηγούμενο nano ήταν ήδη σε μέγεθος ρολογιού και φαινόταν μια καλή αρχή για το ρολόι
Αυτό όμως, έχει οδηγήσει προφανώς σε ζητήματα που αφορούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίάς, σύμφωνα με τις πηγές. Ο στόχος είναι να έχει διάρκεια τουλάχιστον 4-5 ημέρες μεταξύ των φορτίσεων, αλλά τα πρωτότυπα που υπάρχουν αυτή τι στιγμή διαρκούν το πολύ δύο μέρες. Επίσης, η Apple έχει και αρκετή δουλειά να κάνει με το iOS στο iPhone, καθώς υπάρχουν αρκετά κοινά σημεία για την υποστήριξη μίας συσκευής τύπου ρολόι, αλλά δε διαθέτει το κατάλληλο περιβάλλον ή τις ρυθμίσεις ώστε να δουλέψει σωστά.
Σίγουρα η Apple έχει το χρόνο για να επιλύσει αυτά τα θέματα, και θα πρέπει να έχει τα κίνητρα ώστε να λύσει αυτά τα προβλήματα καθώς οικονομικοί αναλυτές άρχισαν να συνδέουν τις φήμες του ρολογιού της Apple ως ευκαιρία ανάπτυξης της μετοχή της που άρχισε εδώ και καιρό να υποχωρεί εξαιτίας της ολοένα και πιο απίθανης περίπτωσης εμφάνισης του Apple TV.

Πηγή:theverge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);