Πέμπτη, Νοεμβρίου 03, 2011

Αυτοκινητοδρόμους Με Φωτισμό LED Στη Κίνα

H CREE είναι κατασκευαστής διαφόρων φωτιστικών προιόντων με τεχνολογία LED. Τα LED αρχίζουν και εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε καθημερινές εφαρμογές φωτισμού ως μια εναλλακτική, πράσινη επιλογή στην θέση των παραδοσιακών λαμπτήρων. Τα δύο γνωστά πλεονεκτήματα των λαμπτήρων LED είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και η μεγάλη διάρκεια ζωής που έχουν σε σχέση με τους λαμπτήρες πυράκτωσης.
Το μοναδικό τους μειονέκτημα (προς το παρόν) είναι το ακριβό τους κόστος. Η CREE, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ολοκλήρωσε το πρώτο της μεγάλο έργο φωτισμού τεχνολογίας LED στην Κίνα. Το έργο έφερε πάνω από ένα εκατομμύριο LED της CREE να φωτίζουν αυτοκινητοδρόμους σε 10,000 στύλους φωτισμού. Το συνολικό μήκος των δρόμων ήταν λίγο πάνω από 100 χιλιόμετρα, και περιελάμβανε 4 αυτοκινητόδρομους και ένα τούνελ.
Τα φωτιστικά εγκαταστάθηκαν από την Kingsun Optoelectronic Co. Ltd, εταιρεία ηλεκτροφωτισμού της Κίνα. Τα φωτιστικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ισχύος 270W και 300W τύπου Apollo. Τα νέα φωτιστικά υπολογίζεται ότι θα καταναλώνουν 60% λιγότερο ρεύμα.
Πηγή: Slashgear

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);