Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011, 08:38
Δίνοντας γεύση στα φαγητά σας με βότανα, μπαχαρικά και λαχανικά μπορείτε να μειώσετε το αλάτι και τα λιπαρά που χρησιμοποιούνται.
-Προσθέστε δενδρολίβανο, σκόρδο ή καυτερές πιπεριές στο ελαιόλαδο και αποφύγετε τη χρήση αλατιού.
-Ψήστε άπαχο κρέας ή στήθος κοτόπουλου, εγκλωβίζοντας μέσα σε αυτό μαϊντανό, σκόρδο, φασκόμηλο ή εστραγκόν.
-Φτιάξτε το δικό σας ψωμί και αντί για αλάτι προσθέστε μέσα σκόρδο ή δενδρολίβανο.
-Μαρινάρετε άπαχα κρέατα σε κρασί ή λεμόνι και μυρωδικά για να δώσετε γεύση προτού τα ψήσετε.
-Προσθέστε στη σαλάτα σας βασιλικό, δυόσμο, μαϊντανό για να δώσετε επιπλέον γεύση.
Πηγή: nutrimed.gr.
-Προσθέστε δενδρολίβανο, σκόρδο ή καυτερές πιπεριές στο ελαιόλαδο και αποφύγετε τη χρήση αλατιού.
-Ψήστε άπαχο κρέας ή στήθος κοτόπουλου, εγκλωβίζοντας μέσα σε αυτό μαϊντανό, σκόρδο, φασκόμηλο ή εστραγκόν.
-Φτιάξτε το δικό σας ψωμί και αντί για αλάτι προσθέστε μέσα σκόρδο ή δενδρολίβανο.
-Μαρινάρετε άπαχα κρέατα σε κρασί ή λεμόνι και μυρωδικά για να δώσετε γεύση προτού τα ψήσετε.
-Προσθέστε στη σαλάτα σας βασιλικό, δυόσμο, μαϊντανό για να δώσετε επιπλέον γεύση.
Πηγή: nutrimed.gr.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου