Παρασκευή, Ιουνίου 10, 2011

Αρκούδα με δύο αρκουδάκια κινηματογραφήθηκαν στη φωλιά τους σε περιοχή των Τρικάλων (βίντεο)

Μετά από πολλές και επίμονες προσπάθειες να εντοπίσουμε σε ελεύθερο περιβάλλον την αρκούδα με τα δύο αρκουδάκια, σε απόκρημνη περιοχή τηςΠίνδου στο δήμο Πύλης Τρικάλων, το καταφέραμε σήμερα. Κινηματογραφήσαμε συνολικά...
δύο ώρες βίντεο και τραβήξαμε πάνω από 300 φωτογραφίες, όπου φαίνεται καθαρά οι κινήσεις της μαμάς αρκούδας μαζί με τα δύο αρκουδάκια.
Το υλικό είναι πάρα πολύ και τις επόμενες ημέρες θα ανεβάζουμε σταδιακά τα βίντεο. Με το επόμενο βίντεο που θα ανεβάσουμε, θα σας αναφέρουμε και τις λεπτομέρειες πως έγινε η όλη εξερεύνηση. Για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε το απόμακρο σημείο που κινηματογραφήσαμε την αρκούδα με τα δύο παιχνιδιάρικα αρκουδάκια. Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν ποτέ έχει γίνει κάτι ανάλογο και έχει προβληθεί στην Ελληνική τηλεόραση. Δείτε προς το παρόν ένα πολύ μικρό απόσπασμα του βίντεο από τη συνολική διάρκεια δύο ωρών. Στην ενδεικτική φωτογραφία φαίνεται πως η αρκούδα κάνει αναρρίχηση για να πάει στη φωλιά που είναι τα αρκουδάκια της. Για μας στο trikalaola.gr ήταν μια μοναδική εμπειρία και ίσως το καλύτερο ρεπορτάζ που κάναμε μέχρι τώρα. Στο βίντεο και στις φωτογραφίες χρησιμοποιούσαμε τους ποιοτικούς τηλεφακούς μας, μιας η απόσταση από το σημείο ήταν περίπου στα 250 μέτρα.

http://www.trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);