Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2011

Και πάλι πρωταθλητής !!!!

Ο δυνάστης είναι πράσινος

Έχει καταντήσει πραγματικά αστείο. Στο τέλος θα παρακαλάνε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από μόνοι τους, να αποχωρήσει ο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο, μήπως και υπάρξει ενδιαφέρον.

Την κυριαρχία του στο ελληνικό μπάσκετ επιβεβαίωσε για 9η συνεχόμενη φορά και 32η στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 101-94 του Ολυμπιακού στην παράταση του 4ου συγκλονιστικού μεταξύ τους τελικού στο ΟΑΚΑ, πανηγυρίζοντας την κούπα παρέα με τους οπαδούς τους και… για πάρτη του αρχηγού τους!
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης τραυματίστηκε στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να αγωνιστεί στην υπόλοιπη διάρκεια της 4ης «μάχης» με τους Πειραιώτες.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό σε κανένα σημείο του αγώνα να ξεφύγει στο σκορ έχοντας σε εξαιρετική μέρα τους Μπουρούση, Μαυροκεφαλίδη και Γκόρντον ωστόσο στην παράταση οι «πράσινοι» κατάφεραν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση και πήραν το ματς.
Πολύ σημαντική, οργανωτικά και εκτελεστικά, η απουσία του Διαμαντίδη που όμως καλύφθηκε σε μεγάλο μέρος από την ωριμότητα και την ευστοχία του Μάικλ Μπατίστ αλλά κυρίως από τα απίστευτα ποσοστά στα σουτ τριών πόντων του Φώτση (6/6). Κομβικός παράγοντας για την ήττα της ομάδας του Ίβκοβιτς, τα χαμένα ριμπάουντ αλλά και η αστοχία στις βολές στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού (1/4 στην παράταση).
Ίβκοβιτς: «Δεν κατηγορώ κανέναν»
«Κάποιος μας δίνει το ματς και δεν ξέρουμε να το πάρουμε. Υπάρχει δύσκολο παρελθόν εδώ. Εγώ δεν καταλαβαίνω ακόμη στο δεύτερο παιχνίδι που παίξαμε στο α’ ημίχρονο καταπληκτικό μπάσκετ και στο β’ ημίχρονο αμέσως χάθηκαν οι βασικοί μας παίκτες. Είναι δύσκολο να παίζεις υπό πίεση, όμως σε αυτά τα παιχνίδια δέκα πόντοι δεν σημαίνουν τίποτα. Είδαμε τι έγινε σήμερα στον Άρη, είδαμε τι έκανε και το Ντάλας. Εμείς αλλάξαμε κάτι, είχαμε καλή ψυχολογία, αλλά δεν μας έφτασε για να κερδίσουμε, παρ’ όλο που είχαμε και πλεονέκτημα έδρας».
Παπαλουκάς: «Η ήττα με πόνεσε πολύ»
Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο γιατί αν δεν έχανα τις βολές θα παίρναμε τη νίκη. Το φέρνω βαρέως και ζητώ συγνώμη από όλους»
.Γκόρντον: "Δεν φταίνε οι διαιτητές για την ήττα από τον Παναθηναϊκό
Ο Τζαμόν Γκόρντον παραδέχτηκε ότι η διαιτησία δεν έχει μερίδιο ευθύνης στην ήττα του Ολυμπιακού, καταρρίπτοντας εν τη γενέση της την κόκκινη προπαγάνδα.
Πρίντεζης: "Χάσαμε δίκαια από τον Παναθηναϊκό"
"Χάσαμε τα ριμπάουντ, χάσαμε κρίσιμες βολές. Σήμερα πιστεύω πως χάσαμε από τα λάθη μας. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως δώσαμε το 110% των δυνατοτήτων μας
Ομπράντοβιτς: "Η καλύτερη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό"
"Πιστεύω ότι αποψινό μας ήταν ιδιαίτερο και πάρα πάρα πολύ καλό. Και οι δύο ομάδες είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν. Ήταν απολαυστικό να το παρακολουθείς. Κάναμε λάθη και οι δύο όμως.
Άσχημο αυτό που έγινε στο τέλος. Έχω πει 100 φορές ότι χωρίς τους οπαδούς μας δεν μπορούμε να πάρουμε τίτλους. Είμαι περήφανος όταν δημιουργείται ατμόσφαιρα όπως η σημερινή. Όμως όπως κάθε φορά υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν λέιζερ. Είναι ντροπή. Δεν μας δίνουν την ευκαιρία να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε τον τίτλο.Έχω διπλό συναίσθημα. Είμαι ευτυχισμένος για τους παίκτες και τον κόσμο, αλλά είμαι στεναχωρημένος για κάποιους που μπήκαν και διέκοψαν το ματς. Το ίδιο έγινε και στο ΣΕΦ και κάθε χρόνο έχουμε τέτοια.Πιστεύω όμως ότι είναι σωστό να μιλώ για τους δικούς μας οπαδούς και είμαι απογοητευμένος. Πρέπει να το καταλάβουν οι υπόλοιποι οπαδοί και να τους σταματήσουν. Εγώ και η ομάδα δεν έχουμε την δύναμη να το κάνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);