Τετάρτη, Νοεμβρίου 11, 2015

Οι κανίβαλοι μοναχοί που τους τρέμει ολόκληρη η Ινδία: Ζουν σε νεκροταφεία, τρώνε ανθρώπινο κρέας

Λίγες ημέρες με τους μοναχούς Ανγκόριν, στο Μπεναρές της Ινδίας, πέρασε ο Ιταλός φωτογράφος, Κριστιάνο Οστινέλι.

Στο μυαλό των περισσότερων η λέξη «μοναχοί» είναι συνυφασμένη με την ηρεμία, την πραότητα και τον ασκητισμό. Όμως, δεν ισχύει το ίδιο για τους Ανγκορί, μία άγρια φυλή που τη φοβάται όλη η Ινδία!

Οι περίεργοι μοναχοί ζούνε δίπλα σε σημεία που γίνονται αποτεφρώσεις και τρέφονται με ανθρώπινη σάρκα γιατί πιστεύουν ότι η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος τους φέρνει πιο κοντά στην πνευματική φώτιση. Πιστεύουν στον θεό Σίβα, ο οποίος είναι το αντίστοιχό του Διονύσου στην Ινδία.

Οι τελετές περιλαμβάνουν την κατανάλωση ποτών από ανθρώπινα κρανία και γεύμα με κεφάλια από ζωντανά ζώα. Ο φωτογράφος τονίζει ότι δεν κατάφερει να καταλάβει τον τρόπο σκέψης τους: «Υπάρχει ένα μεγάλο μυστήριο γύρω από αυτούς και οι υπόλοιποι Ινδοί τους φοβούνται καθώς πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν το μέλλον, να περπατήσουν στο νερό και να εκφωνήσουν κακές προφητείες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μοναχοί χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό μαριχουάνας, αλκοόλ και διαλογισμού, ο οποίος τους βοηθάει να φτάσουν σε κατάσταση αυξημένης ευαισθητοποίησης και να έρθουν πιο κοντά στο θεό Σίβα .Οι Ανγκόρι πιστεύουν επίσης ότι , με το να κάνουν αυτό που άλλοι θεωρούν ταμπού ή απάνθρωπο, βρίσκονται πιο κοντά στην επίτευξη του πνευματικού διαφωτισμού. Πιστεύουν ότι η σάρκα και το αίμα είναι παροδικά ενώ η απέχθεια τους για τα υλικά αγαθά προέρχεται από την πίστη τους ότι τους αποσπούν από το διαλογισμό.
 
http://www.hellas-now.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);