Κυριακή, Ιανουαρίου 22, 2012

Είσαι άνεργος; Videografήσου!

Viografiko
Πενία τέχνας κατεργάζεται. Γνωστό το ρητό.

Οι αρχαίοι μας πρόγονοι, όμως, εάν θα είχαν την ατυχία να ζουν στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης και της ολοένα αυξανόμενης ανεργίας, ίσως να εφεύρισκαν την νεότερη έκδοσή του και να αποφαίνονταν πως στη χώρα μας εν έτει 2011 προς 2012 ... η ανεργία ιστοσελίδας κατεργάζεται!..
Πριν μόλις λίγες μέρες, έκανε το ντεμπούτο του στο αχανές ελληνικό ίντερνετ ένας καινούργιος πρωτοποριακός τρόπος να βρεις δουλειά. Ένα καινούργιο website που έχει σκοπό να πάρει ένα βήμα παραπέρα όποιον αναζητά επαγγελματική απασχόληση, χωρίς να εξαρτάται απλώς από ένα απλό δισέλιδο βιογραφικό - ένα από τα πολλά που κοσμούν τους αμέτρητους γεμάτους κάδους σκουπιδιών στα γραφεία και στα καταστήματα κάθε λογής εργοδοτών.

Σύμμαχος στον σύγχρονο Έλληνα άνεργο δεν είναι κανείς άλλος παρά το λάπτοπ του, η ψηφιακή του φωτογραφική μηχανή ή ακόμα και η μικρή βιντεοκάμερά του ή ακόμα και το smartphone που έχει ανά χείρας. Και εκεί ακριβώς στηρίχθηκε η ιδέα της έμπειρης ομάδας που βρίσκεται πίσω από την ολοκαίνουργια ιστοσελίδα ευρέσεως εργασίας ονόματι Videografiko.gr: στο ότι, εάν κάτι μας έχει απομείνει από τα χρόνια της καταναλωτικής μας αφθονίας, είναι η προσιτή σε όλους πλέον τεχνολογία των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων.
 http://www.theinsider.gr
Και μόλις ήρθε η πρόταση να δημιουργηθεί το διαφημιστικό σποτάκι για αυτήν την τόσο πρωτοποριακή ιστοσελίδα, η απάντηση δεν μπορούσε να είναι παρά μόνο ένα μεγάλο 'Ναι, we do
Όπως με ενημερώνει η δημιουργική ομάδα της ιστοσελίδας Videografiko.gr, οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν για όλους.
Το μόνο που απομένει να πω είναι ότι εύχομαι αυτή η ανάρτηση, αλλά και αυτό το νέο site, να αποτελέσουν αφορμή κάποιοι άνθρωποι που ψάχνουν εργασία να την βρουν. Το μυστικό της επιτυχίας σε τέτοιες εποχές είναι να μην το βάζουμε κάτω - και σιγά σιγά, όλα θα πάνε μια χαρά.
Επισκεφθείτε το Videografiko.gr πατώντας εδώ
και ενημερώστε φίλους και γνωστούς σας που ψάχνουν για δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);