Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Application για να ξεπαγώνει το αυτοκινήτό σας πριν βγείτε από το σπίτι


Οι μέρες που χρειαζόταν η… ξύστρα ή η υπομονή ανήκουν στο παρελθόν, καθώς μπορείτε να ξεπαγώσετε τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας μέσω μιας εφαρμογής για κινητά
Είναι σίγουρα μια από τις πιο κουραστικές και ενοχλητικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει κανείς στο αυτοκίνητό του. Ιδίως για όσους βιάζονται και θέλουν να ξεκινήσουν αμέσως, χωρίς να καθυστερούν με τα διάφορα «γιατροσόφια» ώστε να καθαρίσουν τον πάγο από τα παράθυρα των αυτοκινήτων τους. 
Μια νέα εφαρμογή επιτρέπει να συνδεθείτε με το αυτοκίνητό σας από την ζεστασιά του σπιτιού σας, και να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό αλλά και τις αντιστάσεις των τζαμιών. Την ίδια στιγμή που εσείς ντύνεστε με την άνεσή σας και απολαμβάνετε το πρωϊνό σας, το αυτοκίνητο ζεσταίνεται και παράλληλα ξεπαγώνει τα τζάμια του. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή, καθώς θα το βρείτε ζεστό και με καθαρό το παρμπρίζ για να ξεκινήσετε αμέσως.
Η εφαρμογή έχει πολλές παραμέτρους που αφορούν την θερμοκρασία του εσωτερικού, την ταχύτητα με την οποία θέλει να ξεπαγώσει τα παράθυρα κ.λπ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ενημερώσει μέσω του app την ώρα που θα μπει στο αυτοκίνητό του και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το κινητό τηλέφωνο και το αυτοκίνητο.
Η εφαρμογή εξελίχθηκε από την VW και εφαρμόζεται ήδη σε κάποια μοντέλα της εταιρίας. Όπως όμως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να βρεθούν οι μιμητές της. 
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);