Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

Έξυπνα γυαλιά ασφαλείας Vuzix M100

vuzix-m100
Τα Vuzix M100 δεν είναι απλά έξυπνα γυαλιά όπως το Google Glass, καθώς μπορούν να συνδυαστούν με συνταγογραφημένους φακούς ασφαλείας. 
To Vuzix M100 Heads Up Display συνδυάζεται με τον σκελετό και τους φακούς της Rochester Optical για να δημιουργηθεί το τελικό σύνολο, ενώ οι φακοί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας ακολουθούν τις προδιαγραφές ANSI (American National Standards Institute)/ ISEA (International Safety Equipment Association) για καθημερινή χρήση με φακούς ασφαλείας, όπως μπορεί να απαιτείται σε ένα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον.  H Vuzix επιδιώκει να είναι πολλές οι εταιρείες που θα επιλέξουν τα γυαλιά της για δοκιμή σε πραγματικές συνθήκες.
Τα γυαλιά της Vuzix συνδυάζονται με τους φακούς Smart GOLD, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την χρήση με οπτικές τεχνολογίες όπως εκείνες του Vuzix M100 HUD. Με κατάλληλες ρυθμίσεις πάνω στους φακούς μπορεί κανείς να μειώσει σημαντικά την κούραση του ματιού.
Πρόκειται για ένα βήμα που φέρνει πιο κοντά στην καθημερινή χρήση την τεχνολογία ενισχυμένης πραγματικότητας, η οποία τόσο από την ενασχόληση της Microsoft με το HoloLens, όπως και με τέτοιες προτάσεις όπως της Vuzix δεν μοιάζει να απέχει πολύ από την εποχή της πιο συχνά εμφανιζόμενης εφαρμογής της σε ποικίλες εκδοχές και περιστάσεις. Τα έξυπνα γυαλιά της Vuzix είναι ήδη διαθέσιμα από τα σημεία πώλησης των οπτικών της Rochester Optical.
 http://www.pestaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);