Σάββατο, Ιουλίου 25, 2015

Τα οικολογικά απορρυπαντικά ενός έλληνα ομογενή κατακτούν την Ελλάδα

plint1
Η κόρη του Ευτύχιου Βλαχάκη, Kelly Vlahakis-Hanks, εκπληρώνοντας το όνειρο του πατέρα της, φέρνει τις δημιουργίες του, που κατέκτησαν την Αμερική, πίσω, στην Ελλάδα!
Ο Ευτύχιος Βλαχάκης έφυγε πριν από 60 χρόνια από την πατρίδα του, την Κρήτη, με προορισμό την Αμερική. Στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού, ο έλληνας μετανάστης συνδύασε την αγάπη του για τη φύση και την οικολογία, με τις γνώσεις του στη Χημεία και έχτισε μια αυτοκρατορία στο χώρο των «πράσινων» καθαριστών και απορρυπαντικών προϊόντων: την Earth Friendly Products. Η εταιρεία είναι σήμερα στις 100 πιο πράσινες εταιρείες της Αμερικής!
ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ ECOS
Το 2013, ιδρύεται η EFP Hellas στην Αθήνα και ήταν η 1η εκτός Αμερικής θυγατρική εταιρεία, φέρνοντας τα απορρυπαντικά ECOS στην Ελλάδα, για να ακολουθήσει μετέπειτα η δημιουργία μονάδας παραγωγής, η οποία δημιουργεί πλήθος θέσεων εργασίας σε διάφορους τομείς.
Η EFP έχει προσανατολισθεί στην παραγωγή πράσινων καθαριστικών προϊόντων, από φυτικές πρώτες ύλες, με απόλυτη αφοσίωση στην οικολογική φιλοσοφία. Σκοπός της θυγατρικής στην Ελλάδα, είναι η εμπορία και η παραγωγή των προϊόντων ECOS, των υψηλής ποιότητας διάφανων καθαριστικών προϊόντων, χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών.
Τα προϊόντα ECOS είναι υψηλής αποτελεσματικότητας και διατίθενται σε εξαιρετικές τιμές, καθώς για την παραγωγή τους, γίνεται χρήση ανακυκλώσιμων υλικών και ανανεώσιμων πόρων, ενώ ταυτόχρονα δεν χρησιμοποιούνται ζωικά συστατικά, αλλά ούτε και ζώα στα πειράματα. Μάλιστα, όλα τα προϊόντα αποτελούνται κατά κύριο λόγο από 4 συστατικά, 100% ανανεώσιμα και φυτικής προέλευσης: νερό, αιθέρια έλαια, βιολογικά βότανα και καλαμπόκι, καρύδα και εσπεριδοειδή.
Η κύρια εμπορική δραστηριότητα της EFP Hellas, άρχισε το 2014 και αυτή τη στιγμή τα διάφανα προϊόντα ECOS έχουν παρουσία στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market, όπως: Σκλαβενίτης, My Market, Γαλαξίας, Θανόπουλος, Χαλκιαδάκης, ΙΝΚΑ αλλά και σε πολλά σημεία μικρότερων αλυσίδων, καθώς και σε βιολογικά καταστήματα.
Η συλλογή των προϊόντων ECOS, που υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στα καταστήματα, περιλαμβάνει προϊόντα για καθαρισμό ρούχων, γενικού καθαρισμού, καθαρισμού πιάτων πλυντηρίου και στο χέρι, και σαπούνι χεριών.
Δείτε παρακάτω τα προϊόντα ECOS με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική…
ΕCOS Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων
Το κορυφαίο σε πωλήσεις στην Αμερική, (2Χ) - Διπλά υπερσυμπυκνωμένο απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε όλα τα υφάσματα και σε όλες τις θερμοκρασίες και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Με ισορροπημένο pH και φυτικής προέλευσης συστατικά, είναι οικονομικό και υψηλής ποιότητας απορρυπαντικό. Διατίθεται σε 2 αρώματα: Μανόλια & Κρίνος, Βιολογική Λεβάντα και Χωρίς Άρωμα.
ECOS Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρούχων για μωρά
Υπερσυμπυκνωμένο, εξαιρετικής ποιότητας απορρυπαντικό, με φυτικής προέλευσης συστατικά. Καθαρίζει σε βάθος και συγχρόνως προστατεύει και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Με ισορροπημένο pH, χωρίς αλλεργιογόνα, είναι απαλό και φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Το ιδανικό απορρυπαντικό για την ασφάλεια της οικογένειας σας και του περιβάλλοντος. Με άρωμα Λεβάντα & Χαμομήλι.
ECOS Yγρό Πλυντηρίου Ρούχων 4πλης Συμπύκνωσης
Το ECOS 4Χ είναι έξτρα συμπυκνωμένο (μόλις 15ml -1/2 του πώματος- για κανονική πλύση), ιδιαίτερα απαλό στα υφάσματα, με ισορροπημένο pH και συστατικά φυτικής προέλευσης. Εξαιρετικά αποτελεσματικό και οικονομικό όπως όλη η σειρά των απορρυπαντικών ECOS. Εύκολο στη χρήση του λόγω του ιδιαίτερου σχεδιασμού που φέρει το μπουκάλι. Διατίθεται σε άρωμα Βιολογική Λεβάντα και Χωρίς Άρωμα.
ECOS Υγρό Πιάτων για Πλύσιμο στο Χέρι
Το υπερσυμπυκνωμένο, χαμηλού αφρισμού, ασφαλές και πολύ αποτελεσματικό υγρό καθαριστικό πιάτων ECOS, καθαρίζει και απομακρύνει τα λίπη, ενώ είναι συγχρόνως απαλό με το δέρμα. Παρασκευάζεται με συστατικά φυτικής προέλευσης, είναι μη τοξικό, άμεσα βιοδιασπώμενο και με ισορροπημένο pH χωρίς να ξηραίνει το δέρμα. Διατίθεται σε 3 φυσικά αρώματα: Αμύγδαλο, Γκρέιπφρουτ και Λεβάντα.
ECOS Καθαριστικό Gel Πλυντηρίου Πιάτων
Το ECOS gel 2Χ - Διπλά Υπερσυμπυκνωμένο καθαριστικό πιάτων αφαιρεί και τους πιο δύσκολους λεκέδες όπως καφές, τσάι, κ.ά. Είναι μη τοξικό, χωρίς πετροχημικά ή φωσφορικά άλατα, άμεσα βιοδιασπώμενο και με ισορροπημένο pH. Διατίθεται σε άρωμα Βιολογική Λεβάντα και Χωρίς Άρωμα.
ECOS Καθαριστικά Γενικής Χρήσης
Αποτελεσματικά σε όλα τα μέρη του σπιτιού και κυρίως σε γυαλιστερές επιφάνειες όπως ο γρανίτης και το μάρμαρο. Δεν αφήνουν θαμπάδες και υπολείμματα. Μη τοξικά, άμεσα βιοδιασπώμενα, με ισορροπημένο pΗ, με βιώσιμα και φυτικής προέλευσης συστατικά. Καθαρίζουν εύκολα και με ασφάλεια, είναι περιβαλλοντικά φιλικά και αρωματίζουν με τη φυσική δύναμη του Πορτοκαλιού και του Μαϊντανού.
ECOS Υγρό Σαπούνι Χεριών
Υγρό σαπούνι χεριών με φυτικής προέλευσης συστατικά, που καθαρίζει σε βάθος και προστατεύει τα χέρια ακόμη και με συχνό πλύσιμο, χάρη στη μοναδικά απαλή του σύνθεση. Αναζωογονεί, ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα χάρη στη βιταμίνη Ε και τα βιολογικά αιθέρια έλαια που περιέχει. Διατίθεται σε 2 εκπληκτικά αρώματα: Βιολογική Λεβάντα και Βιολογικό Λεμονόχορτο.
Κάψουλες All-in-one
ECOS Κάψουλες για το Πλυντήριο Ρούχων
Ασφαλείς για την οικογένειά σας και το περιβάλλον. Κατάλληλες για όλους τους τύπους υφασμάτων. Πολύ αποτελεσματικές σε λευκά, χρωματιστά και μωρουδιακά. Προστατεύουν τα χρώματα. Χρησιμοποιούνται σε ζεστό ή κρύο νερό. Καθαρίζουν σε βάθος.
ΟΧΟ BRITE Ενισχυτικές Κάψουλες για το Πλυντήριο Ρούχων
Κάψουλες με έντονη δράση οξυγόνου και ισχυρά ένζυμα που καταπολεμούν και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Ξαναζωντανεύουν τα ρούχα σας χαρίζοντάς τους φρεσκάδα, καθαριότητα και χρώματα πιο φωτεινά. Απλά προσθέστε τις μαζί με το απορρυπαντικό σας.
WAVE Κάψουλες για το Πλυντήριο Πιάτων
Καθαρίζουν σε βάθος, αναδεικνύοντας τη λάμψη στα πιάτα και τα υαλικά σας. Δεν χαράζουν τα σκεύη. Χωρίς φωσφορικά, χλώριο, καυστικά και πετροχημικά. Ασφαλείς για την οικογένειά σας και το περιβάλλον.
plint2http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);