Πέμπτη, Μαρτίου 19, 2015

Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017

Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017 (1)Ενα αυτοκίνητο με την ικανότητα να ξεδιπλώνει τα «κρυμμένα» του φτερά, να γκαζώνει και να ίπταται στους ουρανούς. Το απόλυτο όνειρο για κάθε φαν των οχημάτων, ένα σενάριο που πριν κάποια χρόνια φάνταζε σχεδόν αδύνατο, φαίνεται πως δεν θα αργήσει να υλοποιηθεί.
Από το 2017 και μετά, όπως όλα δείχνουν, το πρώτο ιπτάμενο αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Ο λόγος για το νέο μοντέλο της εταιρίας AeroMobil που φαίνεται έτοιμο να «σκίσει» τους ουρανούς, ταξιδεύοντας και βλέποντας τα υπόλοιπα οχήματα από… ψηλά.
«Θέλαμε μια άλλου είδους τεχνολογική επανάσταση. Μια επανάσταση στον χώρο της ιδιωτικής μετακίνησης» τονίζει ο γενικός διευθυντής της AeroMobil, Juraj Vaculik αναφερόμενος στο ολοκαίνουργιο «κόσμημα» της εταιρίας. «Τα αμάξια με την ικανότητα αυτόματης οδήγησης, χωρίς την παρουσία οδηγού, είναι απλά μια μικρή βελτίωση στο πρόβλημα των μεταφορών. Η πραγματική λύση είναι τα ιπτάμενα αμάξια» συμπλήρωσε.
Φυσικά, το όχημα που θα είναι διαθέσιμο από το 2017 και μετά, θα απευθύνεται σε οδηγούς με κάποια… οικονομική άνεση. Η τιμή του μοντέλου της AeroMobil δεν έχει οριστεί ακόμα, αλλά όπως αναφέρθηκε θα κοστίζει «μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ».
Στο βίντεο παρουσιάζεται ένα πρότυπο όχημα, το οποίο όμως δεν θα διαφέρει παρά ελάχιστα από αυτό που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Εφοδιασμένο με σύστημα «αυτόματου πιλότου» και με αλεξίπτωτα, το μοντέλο της AeroMobil έρχεται να «αναστατώσει» τον τομέα της ιδιωτικής μετακίνησης.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το απίθανο ιπτάμενο όχημα:
Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017 (2)
Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017 (3)
Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017 (4)
Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017 (5)
Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017 (6)
Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017 (7)
Αυτό είναι το απίθανο ιπτάμενο αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει από το 2017 (8)

http://www.otherside.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);