Τρίτη, Ιουλίου 23, 2013

O απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός για τη Νέα Υόρκη

O απόλυτος ταξιδιωτικός οδηγός για τη Νέα Υόρκη

Από πολυάριθμα μουσεία μέχρι περιηγήσεις με τα πόδια, μια επίσκεψη στη Νέα Υόρκη μπορεί να συμπεριλάβει έναν μεγάλο κατάλογο δραστηριοτήτων, που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει τους τουρίστες της μεγαλούπολης σε σύγχυση.
Αυτό αποτελεί παρελθόν με τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας, New York Pass Comparison, η οποία προσφέρει σε όσους ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη έναν εύκολο τρόπο για να αξιοποιήσουν τις μέρες των διακοπών τους, ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Ο δημιουργός του site, Stuart Anderson, δήλωσε ότι εμπνεύστηκε τη δημιουργία αυτής της λειτουργικής πλατφόρμας, προσπαθώντας να σχεδιάσει ένα δικό του ταξίδι στη Νέα Υόρκη.
Σκέφτηκε ότι για να περιηγηθεί σε αυτή την αχανή πόλη χρειαζόταν πολλές και διαφορετικές πληροφορίες, που μέχρι τότε δεν δίνονταν με το σωστό τρόπο. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν θεαματική, άρα και εκείνοι είχαν βιώσει αντίστοιχες δυσκολίες. Στην πραγματικότητα το Pass Comparison κάνει τη δύσκολη δουλειά για εσάς. Υπολογίζει ποια αξιοθέατα είναι καλύτερα προσαρμοσμένα στα σχέδια του ταξιδιού σας, ώστε να αποφασίσετε ποια από αυτά αξίζει να επισκεφθείτε και αν χρειάζεται να αποκτήσετε το ειδική κάρτα New York Pass.
Η ιστοσελίδα είναι απλή και εύκολη στη χρήση και βοηθά στην εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων. Αρχικά εισάγετε τις λεπτομέρειες του ταξιδιού, τις προθέσεις και τους σκοπούς του. Στη συνέχεια το σύστημα θα στείλει μια φανταστική οικογένεια τεσσάρων ατόμων στη Νέα Υόρκη για τρεις ημέρες. Στη συνέχεια ακολουθείτε μια σειρά από απλά βήματα, όπως ποια μουσεία θα θέλατε να δείτε, ποια μέρη της πόλης να επισκεφθείτε και πιθανές εκδρομές.
Μετά από αυτή τη διαδικασία το site θα αποφασίσει για εσάς αν χρειάζεται να αποκτήσετε το New York Pass, δίνοντας σας παράλληλα και πληροφορίες για τις τιμές και τις προσφορές, που ισχύουν την παρούσα περίοδο.
Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ
http://www.news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... }, 10);